TATOVERT FOR FØRSTE GANG ADSKJF

herroo ppl. nå er det seriøst kjempelenge siden. sorry for det. jeg mente å blogge om noen av de nyere tatoverings designene mine tidligere men har vært så opptatt i det siste så det forsvant i glemmeboken. uansett, idag har jeg tatovert for første gang på et menneske. jeg har tidligere tatovert på gresskar og griseører men idag, i min 2 uke som lærling på Crossover Tattoo har jeg tatovert på et menneske. den som fikk æren var Gry Forsmann som jeg går i klasse med på skolen (det lille jeg går på skole, bare på mandager fram til januar så er skole out forever). jeg var først nervøs fra når jeg gikk og la meg igår kveld/natt og dritnervøs den siste timen før hun kom til studioet. så måtte vi fikse eget bort osv til meg så imens så bare snakket vi og da ble jeg bare nervøs igjen (xD). når jeg først satte meg ned og begynte glemte jeg helt følelsen og bare konsentrerte meg, så egentlig var det kjempegøy xD

BILDERR


haha seriøst jeg bare digger ansiktet hennes xD

 

yesh det var alt! adrenalinet mitt er fortsatt oppe i hundre-og-helvete så nå skal jeg slappe av med Ed, Edd n' Eddy, Tapper den pysete hunden og en film c: FAK i need a drink..
BAI 

Én kommentar

Mia Isabella

15.12.2012 kl.22:38

du må blogge oftere :c

Skriv en ny kommentar

Rin へ'凸

Rin へ'凸

18, Sandefjord

Navn: Dina Kallenavn: Rin Liker: Tattoos, Jenter, Norrøn Mytologi, Spill, Vodka, Katten min, Mat, Sove. Driver med: Designer tatoveringer på fritiden og skole.

Kategorier

Arkiv

hits