TATTOO DESIGN OG I PRAKSIS PÅ STUDIO Z

herro. på tide med en liten "update" igjen xD hva har jeg gjort i det siste? hm, ikke veldig mye egentlig. kjørt rundt i Tønsberg og spurt etter praksisplass ooog fikk ja på første stedet. ellers har jeg jobbet litt med et tattoo design for en mijøarbeider som jobber på skolen xD han skal ha flere da.. xD ellers som sagt, fikk jeg praksisplass på Studio Z og jeg skal være der ut denne uken og så uka rett etter høstferien. Etter det må jeg lete videre. MEN. hva har jeg gjort der? for det meste har jeg bare sett litt over ryggen når han piercer og tatoverer og jeg har fått jobbe med det som blir 3 tattoo requests de har. jeg har bare fått tatt ett bilde av den ene men den andre har jeg hele arbeidet på. soo.. BILDER


tattoo designet til miljøarbeideren c: den skal få vinger og hele pakka også da xD


FORRESTEN, dette måtte jeg gå igjennom igår når jeg skulle ta bussen. det var en jævla innsjø på begge sider av veien! føttene mine ble våte..


da det første designet, det skal bli en valkyrie. altså som i norrøn mytologi meen.. første ansiktet jeg noensinne har tegna egentlig. sånn ordentlig menneske. og jeg finner dette... vanskelig.


dette er da et bilde av ei jente som har denne tatoveringen. ho vil ha et cover av en annen drage og først var det snakk om å ha hele greia helt svart liksom, som den ho allerede har.


first shit, i know it sucks xD 


så, vi gjorde slik. 


og endte opp med dette. jeg har egentlig ikke tegna no særlig drager så jeg ble godt fornøyd med den c:

YES det var alt xD kanskje noen bilder i morgen også, må se hva som skjer osv. jeg fikk forresten tillatelse til å poste disse bildene av folkene der, noen steder får jeg ikke lov til slikt.

BAI 

 

4 kommentarer

Mia Isabella

30.09.2012 kl.22:07

Du har sikkert hørt dette før, men du er bare så flink til å tegne at... I can't even ; U;

Rin へ'凸

01.10.2012 kl.01:42

Mia Isabella: haha takk xD

T

01.10.2012 kl.18:34

I like it 8D syntes at klørne på første tegning av dragen var en god idee ;)

Kazzy

09.11.2012 kl.21:21

Jeg ELSKER den tegningen der! Så pen drage! Du er veldig flink ^^ sku ønske jeg var like flink :p

Skriv en ny kommentar

Rin へ'凸

Rin へ'凸

18, Sandefjord

Navn: Dina Kallenavn: Rin Liker: Tattoos, Jenter, Norrøn Mytologi, Spill, Vodka, Katten min, Mat, Sove. Driver med: Designer tatoveringer på fritiden og skole.

Kategorier

Arkiv

hits