VINNERE AV SPØRSMÅLS-KONKURRANSEN

herroo~ da har 2 dager gått og jeg har endelig klart å kåre 2 vinnere som spurte de mest fakka spørsmålene c: men først tenkte jeg å svare på alle sammen her:

fra LLDerp:
Q1 : Hvis du fikk valget mellom å spise ferdig tygd ostepop eller Sniffe en burito + wasabi fjert i 20 sekunder, hva ville du valgt?
svar: mmmmmmm sniffe en burito + wasabi fjert faktisk xD

Q2 : For å redde internett så inkluderte det at øynene dine ville bli stukket ut med kabler og du ville forblitt blind, ville du fortsatt ha reddet internettet for hele verden?
svar: FUK YEA! FOR THE REST OF THE WORLD, I WILL ALWAYS CARRY THE INTERNET IN MY HEART ANYWAYS WHO NEED EYES 8D

Q3 : Du har 18 50-lapper som du ruller sammen i en rull.

Rullen måler 19 mm i diameter.

I midten av rullen er det ett hulrom på 4,5 mm før 50-lappene starter, altså du har ikke klart å rulle rullen 100% tett i begynnelsen.

En 50-lapp er 130 mm lang.

Spørsmålet da er.... hvor tykk er en 50-lapp ut i fra disse opplysningene?
svar: ....................nei

 


fra Älex WADDUP!:
Q.1 Hvor mange slimete-egg legger du på mars i året?
svar: HÆ XD

Q.2 Tenk deg situasjonen, du bader i et basseng fullt av piss og noen står med en bøtte dritt (bæsj) og skal helle det over deg. Hva gjør du? nr.1 dykker under pisset. nr.2 blir oppe og tar driten.
svar: nr 1. so much bettah .o.

Q.3 Hva trenger du for å lage 300 g med pæremel?
svar: ....masse pærer?

 

fra VÆTCHUU:
Q.1 Om du kunne valgt hvilken som helst person som slave for en dag, hvem ville du valgt, hvorfor, og hva måtte han/henne gjort? C:
svar: Roy, fordi han er bitchen min fra før av oooog han måtte ha rydda rommet mitt, gått inn i kottet mitt og drepe alt som er der så jeg tørr å gå inn for å hente stuff ooooog.. SKRUBBE RYGGEN MIN NÅR JEG BADER :D

Q.2 En engel kommer fra himmelen og tilbyr deg en livstids forsyning på alkohol drikke av ditt valg, ''vær merke bevisst'' står det, awye! Hva sier du til det? Selv om du ikke drikker alkohol er det noe du kan finne ut av, så hva blir det til?
svar: OMG JEG VILLE HATT JACK DANIELS :D sooo muuch..Jack. <3 haha~

Q.3 Utilfeldigvis spiste du noen radioaktive grønnsaker. De var gode, og noe som var enda kulere er at de gir deg superkrefter av ditt eget valg! Hva slags krefter hadde du valgt?
svar: hmmm jeg ville gjort meg usynlig så jeg kunne sett på attraktive kvinner i dusjen c: awyeee~

 

fra Roy:
Hva ville du gjort om den ene rompeskinka var større enn den andre, ville du forstørret den andre eller minsket den store? :P
svar: for det første er jeg rystet over at du ikke skrev noe sånt som om jeg ville ha en avstøpning av penis din igjen. for det andre, jeg tror jeg ville forminsket den store xD jeg har allerede en passe grei rompe og jeg vil ikke ha en Big Mama rompe xD

 

fra Helle Vaskebjørn Regnhjørning:
Liker du pusekatter med sløyfer osm liker å spise appelsiner OG som elsker potetsuppe?
svar: JA!

 

 

HAHA xD ohyes mye fakka indeed. Rin is pleased. og det håper jeg vinnerne blir også c: det har vært veldig vanskelig indeed D: men jeg har endelig klart å kåre 2 vinnere. og de 2 eeeeeeeeer
VÆTCHUU med spørsmålet: Utilfeldigvis spiste du noen radioaktive grønnsaker. De var gode, og noe som var enda kulere er at de gir deg superkrefter av ditt eget valg! Hva slags krefter hadde du valgt?
haha jeg lo mann xD
oog LLDerp med spørsmålet: For å redde internett så inkluderte det at øynene dine ville bli stukket ut med kabler og du ville forblitt blind, ville du fortsatt ha reddet internettet for hele verden?
ohgod... lol.
please tell me hvilken farge dere vil ha og vi skal få fiksa det c:

for dere andre, tusen takk for at dere deltok jeg tror jeg kommer til å ha flere slike ting med tanke på hvor mye unødvendig fakka jeg kjøper xD håper at enda flere joiner neste gang c:
BAI

Én kommentar

FireDeitySpawn

03.08.2012 kl.15:16

Wohooo jeg skal vaske ryggen til rin xD~

Skriv en ny kommentar

Rin 凸'へ'凸

Rin 凸'へ'凸

18, Sandefjord

Yoh, the name is Rin. Gay. Stil: Boy-ish(?) Går på interiør og utstillingsdesign på SVGS.

Kategorier

Arkiv

hits