SERVERINGSDAMEN FRA ETASJE B2

herro. det er på tide at jeg blogger om dette føler jeg xD jeg starter på begynnelsen. jeg har jobba på Park Hotel i 4 uker nå omtrent og fra 2 uka så merka jeg noen rare ting som foregår i 2 og 3 etasje. ting som at klutene forsvinner og du går ut for å se etter de på tralla også går du inn igjen også ligger de rett forran deg på speilet eller et annet veldig tydelig sted. det er også ting som at du jobber inne på et av rommene også synes du at du hører noen hulke ute på gangen. altså en dame, som hulker ute på gangen. du går ut med en gang men ingen er der. jeg og en jeg jobber med har opplevd dette så vi har kalt henne "Den Hulkende Damen". vi merker også ting som at når du går bortover gangen fra heisen så får du er følelse av å måtte løpe, som om noe kommer rasende bak deg.

Men idag jobber jeg i 2 etasje med jenta som også har opplevd ting og ho fortalte meg om noe som hadde skjedd med ho for ikke så lenge siden. Jeg har lagt merke til at i etasje B2 er det alltid mørkt og ingen later til å jobbe i den etasjen selv om den er utstyrt med tralle og masse annet som man trenger. men hun fortalte meg at hun var i heisen, på vei ned fra 4 etasje helt aleine. hun så naturlig bort på døra hvor det var sort for alle dørene er det vanligvis lys fra og hun hadde sett en gammel dame i gammel servitrise uniform stirre på ho i mørket. hun hadde skvetti noe helt forferdelig og det hun husker mest er øynene til damen. damen hadde bare stått som om hun stirret ut i lufta men hun stirra på ho, rett inn i ho når heisen kjørte forbi.

etter å ha hørt dette av ho begynte vi å tenke. vi har prøvd å finne ut noe om Park sin historie på nettet men det finnes ingenting om det, og ihvertfall ikke noe om et dødsfall av noe slag. vi vil ikke spørre de gamle som jobber der for vi føler at de vil bli sinte på oss. vi prøvde også å se etter ho på et bilde av de ansatte fra 1985 men vi finner ho ikke. vi har verken navn eller årsak, bare et ansikt. senere på dagen gikk vi faktisk opp til etasje B2 som ligger mellom 2 og 3 etasje. vi åpna døra litt den ene gangen men vi fikk skikkelig grøssninger så vi lukket den igjen. senere fikk vi oss selv til å åpne døra for å ta et kjapt bilde. jeg tror at "Den Hulkende Damen" er det samme damen som den andre jenta så i heisen. siden vi ikke finner noe som helst ut om ho så kaller vi henne for Serveringsdamen Fra Etasje B2. jeg har under 10 dager igjen omtrent hvor jeg skal jobbe her men jeg vil fortsatt vite hva som skjedde med ho.

bildene jeg tok idag:

døra inn til personalrommet fra selve etasjen


heisknappene


når heisen stopper i 2 etasje ser du såvidt litt av vinduet i døren på B2


personalrommet til B2.

ellers kom jeg akkurat hjem. jeg fikk ny bukse igår så kan vise dere den nå xD ellers har jeg faktisk hele 4 dager fri, med mindre de ringer fra jobben. så nå skal jeg spille, jeg skal spise god mat med paps også skal han og jeg dele på sake og annet drikke ~
yes, veri big

yesh men da stikker jeg c:
BAI

6 kommentarer

20.07.2012 kl.17:57

Søstera mi jobba der noen år tilbake og opplevde noe av det samme creepy Stuff!!! Liker håret ditt på siste bilde looks fluffy :)

helene.

20.07.2012 kl.18:21

WAAH, SKUMMELT. ; A ;

Rin 凸'へ'凸

20.07.2012 kl.18:50

Anonym: aah så er ikke bare oss D: så scary. haha thankyuu xD

helene: I KNOW ;___;

Miku 彡

21.07.2012 kl.17:03

Creepy D:

Jeg må også si, at jeg drømte inatt, at du og Isabell campet i telt, i byparken her i Mosjøen. Så tok teltet deres fyr, så måtte dere lempe det i Fontenen i parken, mens dere lekte Indianere o________________o

Rin 凸'へ'凸

21.07.2012 kl.17:54

Miku: eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeh

Miku 彡

21.07.2012 kl.18:03

// I know o_________________________o

Skriv en ny kommentar

Rin 凸'へ'凸

Rin 凸'へ'凸

18, Sandefjord

Yoh, the name is Rin. Gay. Stil: Boy-ish(?) Går på interiør og utstillingsdesign på SVGS.

Kategorier

Arkiv

hits