PC SKJERM OG SMYKKER I POSTEN

herro~ idag skjedde mye xD først var jeg på jobb, den siste timen hadde jeg migrene men jobba ferdig for dagen allikavel som er braaa, forjegtrengerpenger. oog så kom mamma og Eilif hjem fra Amsterdam tur og de hadde med seg bounty sjokolade og sake til meg 8D jeg ble kjempegla, sake er godt syns jeg~og på veien til pappa henta vi post som var dataskjerm, tastatur og datamus c: selve headsettet kommer senere tydeligvis siden de ikke hadde på lager.. ohwell. når jeg kom hjem til pappa fikk jeg vite at det var masse pakker som venta på meg og da ble jeg gla for det var smykker c: etter mat så ommøblerte jeg rommet litt, så nå har jeg plass til både tv og skjerm ved siden av hverandre ved senga c:


mamma hadde med en bitteliten boks med appelsin juice xD den var god og søt c:


dette var også sånne kjempesmå non alcoholic apertifer ellerhva.. god smak først men så var det den jævligste ettersmaken jeg har smakt.


vennskaps smykkene til meg og Roy kom c: jeg skal ha blå ofc c: WOOO


I SURE WILL 8D


lon lon milk smykket mitt c: det er så koooooool


NY SKJERM

ye sorry for dårlige bilder men dunno hvorfor de blir slik.. nå skal jeg sove for jeg skal på jobb i morra også håper vi på at jeg ikke våkner med migrene for da orker jeg most likely ikke jobb.... ye
BAI

Én kommentar

FireDeitySpawn

18.07.2012 kl.22:26

ooo thats me on the new screen o3o

Skriv en ny kommentar

Rin 凸'へ'凸

Rin 凸'へ'凸

18, Sandefjord

Yoh, the name is Rin. Gay. Stil: Boy-ish(?) Går på interiør og utstillingsdesign på SVGS.

Kategorier

Arkiv

hits