MINECRAFT TEGNESERIE OG BYEN MED ROY

yoooo~ idag dro jeg til byen å traff Roy c: vi skulle egentlig på thai take away men det var stengt til tirsdag.. så vi gikk byen rundt på jakt etter en åpen kinaresturant xD ingen åpna før 2 så vi satt å venta xD etter det surra vi bare rundt i byen før vi dro hjem c: var koselig da~

når jeg kom hjem jobba jeg litt med en tegneserie som Roy og jeg jobber med c: (altså han tenker ut tinga med meg og jeg tegner det xD) vi skal lage oss i en minecraft tegneserie :D hva syns dere? hopefully så klarer jeg å komme inn i et mønster så nye striper kommer ut regelmessig xD men må bare se, siden jeg jobber jo mesteparten av tia og ellers ligger jeg dø i en grøft. hittil har jeg bare fått tegna selve logoen og meg da c: nå skal jeg ha pause fordi jeg har vondt i hodet, så jeg skal spille Sly 2 Band of Thieves. elsker Sly spilla :3


Roy mens vi venter på mat xD sadly de eneste bildene vi tok idag


yes, i know. really dårlig bilde osv men jeg tok med cam! xD dette er da navnet på tegneserien c:


its meee~ og ja, jeg tegna faktisk pupper xD ikke det at du ser at jeg har dem irl. ja, og jeg tegna fort og galt så.. ene beinet er litt funky~ men jeg er funky. awyea.


en litt lei seg pappa siden vaskemaskinen er ødelagt og den har levd i 12 år. han sier adjø med en øl da c: haha tok egentlig hemmelig bilde, eneste bilde av han på nettet!


nå skal jeg spille Sly 2~. også skal jeg danse i spillet med Carmelita. rrr~ dat ass~


litt nom til spillinga c:

yesh, gotta go play nao
BAI

2 kommentarer

~Amalie

05.07.2012 kl.12:57

"its meee~ og ja, jeg tegna faktisk pupper xD ikke det at du ser at jeg har dem irl. ja, og jeg tegna fort og galt så.. ene beinet er litt funky~ men jeg er funky. awyea."

hahahahahahahahah!!! DØR. x3

Rin 凸'へ'凸

05.07.2012 kl.19:35

~Amalie: XD

Skriv en ny kommentar

Rin 凸'へ'凸

Rin 凸'へ'凸

18, Sandefjord

Yoh, the name is Rin. Gay. Stil: Boy-ish(?) Går på interiør og utstillingsdesign på SVGS.

Kategorier

Arkiv

hits