RAGNAROK? OG NY SANG TIL 2NE1

yo ppl. sorry for at jeg ikke har blogga noe særlig men livet mitt står litt stille atm xD jeg kommer meg ikke videre på tegningen til roychu fordi jeg må sitte og se på trynet hans og han er opptatt idag.
er det noen som har noen forslag til et nytt tegneprosjekt jeg kan jobbe med? I may take requests. heldigvis idag skal vi grille og jeg har tenkt til å lage Thai Spring Rolls. håper det blir godt, kanskje jeg skal lage en vid når jeg gjør det? ellers snakker jeg nå med roychu fordi vi skal starte en felles blogg men sliter veldig med navn. vi skal blogge om spill og filmer og tenkte på noe som GamersUntilRagnarok (?) har noen no forslag så please leave me a comment~ vi vil sette pris på det. men nå virker det som at det er på tide å dra til byen for å handle ingredienser så jeg bare slenger på den nye sangen til 2NE1.

must say, jeg elsker virkelig t-skjorta til Dara, want et soo much :C har lett etter en som ligner på ebay men finner ikke D: hvis noen vet noe om hvor jeg kan finne en som ligner please tell me! u would save my life.

men nå må jeg løpe
BAI

Én kommentar

Sigrid Neko

05.05.2012 kl.16:24

awesome >u< <3

Skriv en ny kommentar

Rin 'へ'凸

Rin 'へ'凸

18, Sandefjord

Yoh, the name is Rin. Gay. Stil: Boy-ish(?) Går på interiør og utstillingsdesign på SVGS.

Kategorier

Arkiv

hits