BITCH MANDAG OG FILMING MED ISAH

k jeg vet ikke hvorfor men nå har jeg altså vært svimmel i hele dag. og tidligere forrige uke var jeg svimmel i sånn 3 dager på rad. feels liek i'm drunk or sumethiiiiiing wthh D:

men uansett idag på skolen gjorde vii bare dritt. vi hadde bord dekking i programfag, hvilket jeg ikke liker. men etterpå så ble jeg med isah hjem yee. jeg tror det første vi gjorde var å skaffe meg smertestillende, lage oss sånn kaffegreie som smakte kol (aldri smakt før), spiste funky chips oog så på rare videoer på youtube. til slutt fant vi ut at vi måtte lage noen da, vi har en liten liste av idèer og isah hadde en som ho ville få gjort så da gjorde vi den.det er litt sånn fakka å spille inn video med isah fordi ho er.. vel isah som er kol og stuff men jeg er mere silent type og jeg er veldig serious.. føler meg litt fakka men sånn jeg er D: uansett det var gøy og etter at vi hadde filma fikk vi sett gjennom omtrent alle filene men så måtte jeg gå fordi jeg måtte ta buss hjem D: skulle egentlig gå men det er... pppffttft 6 km ellerno? og jeg er sliten, svimmel og lat så jeg satte meg på buss. jeg kom hjem nå akkurat og isah er allerede ferdig med den ene videoen som jeg har fått sett nå xD jeg dør virkelig, håper dere vil like den/de.

men nå kom jeg akkurat på at jeg har ikke spist siden... en gang idag. så jeg burde gå og skaffe meg litt mat så jeg skal bare legge ut den ene videoen nå som isah er ferdig med som jeg syns er kol, og hvis dere har noen kole film idèer til oss så feel free til å kommentere på enten min eller isah sin blogg -> her.

 

 

YESH K SNX

2 kommentarer

DokiToki

27.mar.2012 kl.20:26

Svimmelheten kan være Krystallsyken. Da blir man svimle osv. Visst svimmelheten fortsetter er det lurt å gå til en doktor, slik at doktoren kan hjelpe deg med det. c:

Rin 凸'へ'凸

27.mar.2012 kl.21:59

DokiToki: aaaaah burde kanskje sjekke da. sankyuuu~

Skriv en ny kommentar

Rin 凸'へ'凸

Rin 凸'へ'凸

18, Sandefjord

Yoh, the name is Rin. Gay. Stil: Boy-ish(?) Går på interiør og utstillingsdesign på SVGS.

Kategorier

Arkiv

hits