BYEN MED ROYCHUU OG ISAH

mm da er jeg endelig hjemme igjen. idag gikk jeg på badet. så sto jeg opp.. neida. vi skipper. skole: hadde ikke fått vite det men tydeligvis skulle vi på slappen hele dagen omtrent wo. det vaar dritkjedelig egentlig og ho Ulla som er sånn.. student/lærling ellerhva er alltid så bitch osv så ho bossa joachim og tina skikkelig mye rundt wth. jeg satt med vetle da, han laga plakater og så bretta jeg de osv fordi jeg er ikke flink på sånn plakatskrift siden jeg er skeivhendt. etter det hadde vi norsk hvor vi egentlig bare tulla mye osv.

såå sto jeg og isah å venta på roychuu fordi vi skulle ned til byen ye. først dro vi innom isah da og så fikk roychuu se rommet hennes for første gang. han ble litt sjokka lol. etter at vi hadde derpa ferdig der dro vi endelig til byen. vii surra rundt og jeg kjøpte en del ting

 

yeeee. etterpå gikk vi og spiste på narvesen hvor jeg og roychuu spiste baconpølse og isah spiste pizza lol. XD. jeg dør. roychuu som spiser pølse

isah som spiser fingre og lånte solbrillene jeg hadde kjøpt. looking good.serious ppl is serious. og håret mitt er KFJGFLKHJFLDPARTY. klippe meeeeeeeeeg.

 

yesh det var alt for idag. nå skal jeg legge inn flere sanger fra 2NE1 på iphonen også skal jeg starte på tegninger osv. 

snx

3 kommentarer

helene.★

14.mar.2012 kl.20:21

2NE1. *U*

likte t-skjorta og genseren! isah var visst mer sulten etter pizzaen? huhu. .u.

Rin 凸'へ'凸

14.mar.2012 kl.22:17

helene.: jaa elsker 2NE1. thx c: haha ja ho liker ikke pølse sa ho wthhhh

helene.★

15.mar.2012 kl.17:25

/ WHAT? isah daaa. pølse i brød er jo godt da, ; A ;

Skriv en ny kommentar

Rin 凸'へ'凸

Rin 凸'へ'凸

18, Sandefjord

Yoh, the name is Rin. Gay. Stil: Boy-ish(?) Går på interiør og utstillingsdesign på SVGS.

Kategorier

Arkiv

hits