TATTOO DESIGN

yesh. som jeg nevnte så skulle jeg legge ut en innlegg om tatoveringsdesignet mitt. here u go

 

k her er greia. dette er Arild Flatebø. Han er tattoo og piercing artist på Contrast Tattoo (der hvor jeg tok tatoveringa mi) og når jeg tok tatovering tok også moren min en. Jeg hadde designa tatoveringen hennes og Arild spurte ho hvem som hadde designa den, så hun sa at det var meg. Så han kom bort til meg og sa at han likte arbeidet mitt og ville at jeg skulle designe et han skulle ha ovenfor tatoveringa han allerede har. Han ville ha ordet "namaste" som betyr "I bow to you". Han ville ha det tibetansk-inspirert og det skulle gjerne passe sammen med tatoveringen han allerede hadde. Så dette er det jeg fikk ut av det. Håper at han vil like det.

her er tatoveringen jeg designa for moren min

 

Roychuuu (had to) tok også en tatovering for en god stund siden og han sa til meg at han ville ha en bue for skytten. tatoveringen er en minnetatovering for tvillingbroren hans som døde 7 dager etter fødselen. buen skulle ha en R og en D for forbokstavene deres. Jeg tegna først 5 buer som vi jobba ned til 3 og til slutt valgte han en og tok den til en tattoo artist som designet hele greia. 

den ble fin Roy (Y) keep livin' for both of you.

 

Yesh, det var noen av tatoveringsdesigna mine. glemte også at egentlig er jo tatoveringa mi mitt design også da. 

yes snx ppl

4 kommentarer

FireDeitySpawn

01.mar.2012 kl.20:18

Rin jeg begynte å gråte når jeg leste slutten av min tattovering... gledestårer, du gjorde en utrolig jobb og jeg vet at både jeg og Dag er stolte og takknemlig for tattoveringa du designa for oss.

om du ikke blir tattovør så vet ikke jeg hva du burde bli, du forstår andre, lytter til ønskene og kommer med mange gode forslag og du klarer å justere hver lille detalj til den er helt perfekt :3

Du vet at din første tatto du lager skal rett på meg :P

karitam

01.mar.2012 kl.20:20

Hei! Kjempefin blogg, ha en super dag videre, kos deg masse :)

Jeg hadde satt utrolig stor pris på en kommentar tilbake :)

mia

01.mar.2012 kl.20:20

digger bloggen så sykt mye, leser den hver dag!

..."__"

02.mar.2012 kl.22:50

0__0 du er sååååååååååå flink til å lage tatoveringer!

Skriv en ny kommentar

Rin 凸'へ'凸

Rin 凸'へ'凸

18, Sandefjord

Yoh, the name is Rin. Gay. Stil: Boy-ish(?) Går på interiør og utstillingsdesign på SVGS.

Kategorier

Arkiv

hits