UTPLASSERINGSUKE #3

...beina mine. de falt av borti svingen her. gah. 
neida, det gikk bedre enn forventa idag. beina mine gjør fak vondt men jeg lever med det. gleder meg til i morra jaaaa.. idag hadde jeg med isah-kakeh og det vi gjorde idag var å finne bestilte tepper, bære tepper, sortere tepper, bære maling ofc oog så kom ho kontordama og sa at ho hadde en jobb til oss. vi skulle klistre på adresse, legge i en brosjyre og lukke. så det var faktisk gøy og veldig deilig å slippe å bære ting.

dette hadde jeg på meg idag
 Isah med fancy hår

meg med fakka hår (Y)

breeeev

det var sånn fancy maskin som malte på sånn greie i hjørnet som jeg ikke husker hva het. yeIsah-in-a-box. buy now! comes with a Isah, 4 different clothings, 1009 different voices, tentacles and one free Isah keychain! only ****,-  order now!uuu vi gjemmer oss så vi ikke får mere jobb å gjøre

FFFF

 

utrolig nok var jeg ikke like sliten som igår. men det er jo bra da (Y) nå er jeg sliten så jeg skal gå og hente meg noe å drikke oog så skal jeg begynne å tegne siden jeg kjøpte kole nye ark osv idag (Y) i morra skal jeg forresten hente drakta til løvekostymet. gleder meg. 

yee snx

5 kommentarer

FireDeitySpawn

29.feb.2012 kl.18:29

Ja jeg vil gjerne bestille en av deres isaher, kan man velge forskjellige typer/klær ect? eller har dere bare en model? og hva er prisen? :3

Rin 凸'へ'凸

29.feb.2012 kl.18:35

FireDeitySpawn: Det følger 4 forskjellige typer klær med, vil du ha flere å velge imellom må du kjøpe hver for seg. hvis din Isah blir sur, og ikke liker klærne du har kjøpt og/eller får henne til å gå i og dermed ender med å tentacle-rape deg vil vi ikke stå til ansvar for skaden på din anus. hvis du velger å sende inn en klage på din Isah og tilstanden på din anus vil vi behandle klagen din med høyst profesjonell måte, og brenne den i en vedovn. Det følger bare 1 modell. modell 2, Isah i sin Alien form er bare lovlig i Japan. Prisen er kr 999,-. Lykke til med din Isah, husk å mate den hver gang den hyler og vask regelmessig for god hygiene.

FireDeitySpawn

29.feb.2012 kl.18:37

yeeeey jeg får en isah!

xD gleder meg til å kle henne ut :P

...

29.feb.2012 kl.21:08

liker bloggen din veldig godt! håper du forsetter å blogge på den, jeg tror jeg kommer til å lese bloggen din så ofte jeg kan. Jeg digger håret ditt foresten (passet ikke helt inn i det andre jeg skrev, men jeg måtte bare si det)!

Rin 凸'へ'凸

29.feb.2012 kl.21:21

...: thx! i sure will try (Y) haha jeg syns ikke at håret mitt er kol i det hele tatt for tia nå men thx (Y)

Skriv en ny kommentar

Rin 凸'へ'凸

Rin 凸'へ'凸

18, Sandefjord

Yoh, the name is Rin. Gay. Stil: Boy-ish(?) Går på interiør og utstillingsdesign på SVGS.

Kategorier

Arkiv

hits