[Insert good title here]

Jeg er dritsliten..
idag starta vi med gym hvor vi hadde basket og noe annet og så løping helt på slutten. så hadde vi bare engelsk og så gikk vi hjem. end of story. neida, jeg dro ned til byen med roy, tina og joachim hvoor vi surra rundt. jeg fant en bukse til 140 kr og en t-skjorte til 130 så jeg ble gla. ellers så surra vi rundt bare å spiste på narvesen som noen andre uteliggere. yesh.

så gikk vi å handla fordi roy skulle bli med meg hjem fordi vi skulle lage noe mat fant vi ut. vi brukte laang tid på å lage maten fordi vi lagde kylling stuing av en eller annen grunn men det hørtes godt ut lol xD
det ble ikke godt så vi lagde oss nudler istedet. jeg fant også ut at vi ikke har noe mere melk så jeg kan ikke drikke te. 
 jeg har blitt ekstremt hekta på kiwi. hvorfor det? det er bare.. så godt.. må legge til et bilde av kiwi.

mmmm.. tror jeg må gå ned og hente det nå.

*spise kiwi* k, men ja så altså nå har roy dratt og jeg har dusja og så tenkte jeg å tegne litt men jeg vet ikke helt hva. tror roy ville at jeg skulle tegne enda en minecraft tegning til han men vet ikke om jeg klarer det akkurat nå.
får prøve meg fram. egentlig skulle jeg også fortsette med den store tegningen jeg holder på meg av et landskap. 
 ellers sitter jeg å slapper av oog nå kom katten inn heeii pus vil du si noe? ---.lllllllllllllllllllllllooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

k ja men det er kol. 
nei nå skal jeg sette meg ned å tegne litt så snx


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Rin 凸'へ'凸

Rin 凸'へ'凸

18, Sandefjord

Yoh, the name is Rin. Gay. Stil: Boy-ish(?) Går på interiør og utstillingsdesign på SVGS.

Kategorier

Arkiv

hits